NEBSAILS KY YLEISESITTELY

Neb-sails kuuluu Suomen kokeneimpiin purjeneulomoihin. Olemme valmistaneet purjeita yli 30 vuotta ja Neb-sails purjeita purjehtii ympäri maailmaa, niin valtamerillä kuin kilpavesilläkin. Neb-sailsin perusti kokenut maailmanmatkaaja Nisse Bjurström ja yrityksen vetäjänä toimii tänä päivänä poikansa Rike Bjurström, joka on hankkinut kannuksensa lähinna kilparadoilla.

Neb-sails on alusta asti panostanut kokemukseen ja laatuun. Purjeiden suunnittelussa käytämme maailman kuulua Sailmaker purjeensuunnitteluohjelmaa. Ohjelmaan kuuluu mm. kirjotekokoelma, johon on kerätty satojen eri purjeneulomoiden käytännössä testattuja, onnistuneita purjemalleja. Nämä maailmalla saadut kokemukset hyödynnämme purjeenvalmistuksessamme.

Raakaineen merkitys lopputulokseen on erityisen suuri. Siksi olemme valinneet vain parhaat kankaantoimittajat huolehtimaan purjekangasvalikoimastamme. Maailmanmerkit kuten Dimension-Polyant, Bainbridge ja Contender tarjoavat yhdessä valikoiman joka tyydyttä jokaisen purjeentarvitsijan tarpeet. Ruostumattomat renkaat, radiaalikulmat ja suunnatut laskuitulatat täydentävät kokonaisuutta ja takaavat purjeen pitkäikäisyyden ja toimivuuden.

Neb-sailsissä olemme ylpeitä kolmesta purjehduksen maailmanmestaruudesta. Se osoittaa, että järjestelmällinen ja johdonmukainen laadun parantaminen ja huipputiedon hankkiminen tuottavat myös huipputuloksia.